Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp

Veelgestelde vragen

Vind hier de antwoorden op al je vragen

Stucen is het egaal maken van oneffenheden of gaten. Dit wordt gedaan door een laag van gips aan te brengen op de muren.  

Dit verschilt per klus. Wanneer u een vrijblijvende offerte bij ons aanvraagt, kunnen wij u een overzicht geven voor de kosten voor uw specifieke situatie.

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring.

Het antwoord is zoals onze naam al vermeld: Stukadoor.

Er zijn verschillende redenen waarom het nodig kan zijn om wanden te stucen. Hierbij kunt u denken aan oneffen ondergronden, als er muren zijn doorgebroken of als er gefreesd is.

De ruimte moet leeg zijn, de wanden kaal en de stopcontacten moeten van de wanden af zijn gehaald.

Dit hangt af van verschillende factoren zoals: de ventilatie van de ruimte, luchtvochtigheid van de ruimte, temperatuur van de binnenruimte en de laagdikte van het stucwerk. 

Bij ons kunt u terecht voor de volgende diensten: latex spuiten, spachtelputz, stucen, gipsornamenten, stucco/mat/metallic en beton ciré. 

Bij latex spuiten wordt er onder hoge druk een verflaag van bijvoorbeeld latex aangebracht op muren of het plafond.

Spachtelputz is een op basis van kunstof gebaseerde sierpleiser en heeft een korrelstructuur dat regelmatig is, waardoor het een verzorgende en rustige uitstraling geeft aan uw woning.

Stucco/mat/metallic is een decoratieve sierpleister voor het afwerken van de wand.

Beten Ciré is een stucsoort dat cementgebonden is en op veel verschillende manieren toe te passen is. Beton Ciré hecht op vrijwel elk ondergrond.