Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp
Sierpleister Den Haag e.o. : Stucco/mat/metallic

Sierpleister Den Haag e.o. : Stucco/mat/metallic

Brander STUCCO, oftewel stucmarmer, is een decoratieve sierpleister voor een zachte, sfeervolle en persoonlijke wandafwerking. Het heeft de klassieke uitstraling van marmer, het is spiegelglad en is te leveren in een groot aantal kleuren, variërend van zachte pasteltinten tot moderne diepere tinten.

Sierpleister in Den Haag en omgeving aan laten brengen? Stucmarmer is een schitterende afwerking om wanden of delen van wanden extra tot hun recht te laten komen. Ook doet het het goed als omlijsting van een meubelstuk of kast of boven een schouw. Ook in de badkamer of het toilet boven de tegels komen diverse soorten stucmarmer prima tot hun recht. Bovendien is het gemakkelijk schoon te maken.

Stucmarmer kan alleen binnenshuis aangebracht worden, op een gladde sausklare ondergrond. Het wordt met een roestvrijstalen spaan met afgeronde hoeken in meerdere lagen aangebracht en bewerkt, waardoor uiteindelijk een egaal en gladde marmerachtige uitstraling ontstaat. Het effect is iedere keer weer anders, het is immers handwerk. Hoe donkerder de kleur, hoe meer dieptewerking en levendiger het effect.

Voor stucmarmer werken wij met Brander. Het assortiment biedt de keuze tussen STUCCO, STUCCO mat voor een schaduweffect en STUCCO metallic met extra sprankeling door de lichtspeling van zilver- of goudkleurige metaaldeeltjes. Voor elk van deze Stucco varianten geldt dat ze verkrijgbaar is in vele kleuren en goed te combineren is met NCS en RAL kleuren. Zo combineer je eenvoudig een accentwand met een effen wand. Voor de mooiste sierpleister door een stukadoor Rotterdam en Den Haag e.o. Ook sierpleister in Den Haag  en omgeving aan laten brengen? Bel dan: 06-28049662

Offerte aanvragen

Voor:
Sierpleister Den Haag e.o. : Stucco/mat/metallic
Na:
Sierpleister Den Haag e.o. : Stucco/mat/metallic