Stukadoor Den Haag is ook tijdens de Corona situatie gewoon aan het werk. Wel werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus zoekt u een stukadoor? Neem dan gewoon contact met ons op, op 06-28049662.
Stel uw vraag: 06-28049662
Plafond, wanden, en muren laten spuiten

Plafond, wanden, en muren laten spuiten

Airless latex spuiten is het onder hoge druk aanbrengen van een verflaag van bijvoorbeeld latex op wanden/muren en/of plafond. Door de hoge druk van de airless spuitapparatuur door een gespecialiseerde airless latexspuiter wordt de verf in kleine deeltjes verneveld.

Het airless muren laten spuiten is mooier en gaat sneller dan gewoon verven met de roller of kwast. Door middel van airless verf laten spuiten kun je gladde, egale en strakke wanden/muren en plafonds krijgen in elke gewenste kleur. Een ondergrond van glad stucwerk is ideaal om te spuiten, maar ook een gestructureerde ondergrond zoals spachtelputz is goed te spuiten met deze met methode, de structuur blijft hierbij dan behouden.

Latex spuiten d.m.v. de airless spuittechniek is de snelste en mooiste techniek voor het verven van uw wanden/muren en plafonds. Het geeft altijd een dekkend, strak en streeploos eindresultaat, zowel bij klanten die gladde wanden laten spuiten als bij wanden met een structuur.

Voor Airless spuiten werken wij o.a. met Brander, SPS en Trimetal Fix.
Plafond laten spuiten of heeft u spuitwerk voor muren? Voor spuitwerk Den Haag kunt u niet om onze expertise heen!