Stukadoor Den Haag is ook tijdens de Corona situatie gewoon aan het werk. Wel werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus zoekt u een stukadoor? Neem dan gewoon contact met ons op, op 06-28049662.
Stel uw vraag: 06-28049662
Uw Huis Stucen Den Haag e.o.? Geen probleem voor onze stucwerk specialisten!

Uw Huis Stucen Den Haag e.o.? Geen probleem voor onze stucwerk specialisten!

De basis van het stucen (of stukadoren) is het vlak maken van wanden en plafonds d.m.v. een afwerklaag. Vaak wordt dit gedaan met gips, maar ook cement kan worden gebruikt. De vorm van cement gebonden mortels wordt vooral gebruikt in natte ruimtes als badkamer, sauna, zwembad.

Stucwerk wordt aangebracht door een stukadoor en gebeurt grotendeels handmatig m.b.v. speciaal stukadoorsgereedschap.

Meestal is de wand na het stucen behangklaar of schilderklaar, maar er kunnen ook andere vormen van stucwerk afgesproken worden, dan is de wand bijvoorbeeld sausklaar of klaar voor de spachtelputz.

Het stucen van een muur is niet alleen zwaar werk, het is ook een zeer moeilijke klus om zelf te doen. Ervaring is bij een plafond of muur stukadoren een belangrijke factor.  Een eigen huis stucen is daarom vaak frustrerend, aangezien de kleinste oneffenheden direct opvallen. Wilt u uw muren glad laten maken zonder opvallende plekken, dan kunt u beter uw huis laten stucen door mannen die dag in dag uit stucadoren. Aangezien wij al jarenlang met veel plezier en vakmanschap stucwerk in Den Haag e.o. uitvoeren, garanderen wij u prachtige gladde oppervlaktes. Stucen Den Haag e.o.? Bel direct met 06-28049662 

Voor stucwerk werken wij o.a. met Knauf en Gyproc.