Stukadoor Den Haag is ook tijdens de Corona situatie gewoon aan het werk. Wel werken wij uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM. Dus zoekt u een stukadoor? Neem dan gewoon contact met ons op, op 06-28049662.
Stel uw vraag: 06-28049662

stukadoors bedrijf

stukadoors bedrijf

woensdag 6 juli 2022


Hoe wij als stukadoors bedrijf ons onderscheiden

Wanneer u op zoek bent naar een stukadoors bedrijf, is het natuurlijk belangrijk voor u om een zaken partner te vinden die aan uw wensen voldoet. Ook voor ons is het belangrijk dat klanten ons zien als een professioneel stuc bedrijf.

Hoe wij aan uw wensen kunnen voldoen

Een professionele en persoonlijke aanpak. Dat is wat ons onderscheidt van andere stukadoor bedrijven. Wij zijn een stukadoors bedrijf die graag wil laten zien dat het anders kan. Daarom zijn wij helder in onze communicatie, denken we graag mee in creatieve oplossingen en nemen we zowel grote als kleinere opdrachten aan.

Er zijn stukadoors bedrijven die online offertes maken op basis van de informatie die u als klant geeft. Dit kan ervoor zorgen dat het stuc bedrijf tijdens de werkzaamheden erachter komt dat het niet gaat lukken zich aan de opgestelde offerte te houden. U wilt natuurlijk niet voor onverwachte verassingen komen te staan. Daarom komen wij persoonlijk bij u langs, zodat wij in èèn keer een juiste prijsopgave kunnen doen zodat u achteraf geen extra kosten heeft.

Bij ons werken alleen maar vakmensen en daar zijn we trots op. Ze zijn allemaal opgeleid tot echte stukadoors die stuk voor stuk prachtig werk verrichten. Bekijk zeker de voorbeelden op onze website om het werk van hen te zien.

Welke diensten leveren jullie eigenlijk?

Momenteel leveren we zes diensten;

·         Latex spuiten

·         Spachtelputz

·         Stucen

·         Gipsornamenten

·         Stucco / Mat / Metallic

Wat voor projecten wij aannemen

Als stucbedrijf houden we van uitdagingen en vinden we het leuk om mee te denken in de plannen die u met uw huis, bedrijfspand of een openbare ruimte heeft. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen voor leuke, kleine, grote of bijzondere projecten!

Terug naar overzicht