Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp
Spachtelputz Den Haag e.o.

Spachtelputz Den Haag e.o.

Spachtelputz is een sierpleister op basis van kunststof en heeft een regelmatige korrelstructuur wat een verzorgde, rustige uitstraling aan de woning geeft. Het is een mooie, stootvaste, kleurvaste wandafwerking waarin steenkorreltjes zijn verwerkt. U kunt zelf bepalen hoe grof of fijn de korrel structuur van uw spachtelputz wandafwerking wordt (vanaf 0,5 tot 4 mm.).

Voor het mooiste resultaat brengen wij spachtelputz Den Haag e.o. altijd aan op een gladde, egale ondergrond. Indien nodig maken wij uw muren eerst glad en strak met de juiste laag pleisterwerk. Voordat de spachtelputz wordt aangebracht worden de wanden eerst behandeld met een voorstrijkmiddel. Dit voorstrijkmiddel dringt diep in de ondergrond en zorgt voor een sterke hechting tussen wand en sierpleister.

Spachtelputz kunnen wij aanbrengen in iedere gewenste kleur. Als u uw wanden na verloop van tijd een ander kleurtje wilt geven, dan kunnen ze gesaust worden met iedere kleur latex muurverf. Een nog mooier resultaat krijgt u als u dit door ons laat doen d.m.v. airless latex spuitwerk.

Spachtelputz is kleurvast, stootvast, afwasbaar, weersbestendig en geschikt voor binnen en buiten.

De prijs van het laten aanbrengen van spachtelputz wordt bepaald door verschillende factoren zoals of je je muur of plafond laat stucen en de grootte van het oppervlak.

Voor Spachtelputz werken wij o.a. met Brander en SPS.

Offerte aanvragen

Voor:
Spachtelputz Den Haag e.o.
Na:
Spachtelputz Den Haag e.o.