Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp
Beton Ciré badkamer en keuken

Beton Ciré badkamer en keuken

Beton werd vroeger al gebruikt door de Egyptenaren, Babyloniërs, Romeinen en Grieken. Zij bouwden bruggen en aquaducten met beton als basis. Beton Ciré is een moderne variant op dit eeuwenoude product. Het is al meer dan tien jaar een begrip in Frankrijk en het is hard op weg om dat in Nederland ook te worden.

Beton Ciré is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent en het hecht op vrijwel iedere ondergrond. De veelzijdigheid maakt Beton Ciré uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken of op uw terras. Dit komt doordat Beton Ciré slijtvast, watervast, naadloos en hygiënisch is. Wij werken al jaren met Beton Ciré Den Haag en omgeving, en zijn een echte specialist!

Als u eens wat anders wilt dan de standaard tegels met storende, schimmelgevoelige en vuil-aantrekkende voegen, dan is beton ciré badkamer watervaste stuc wellicht iets voor u! Het is zeer geschikt om badkamerwanden mee af te werken, zelfs het gedeelte waar gedoucht wordt. Beton ciré is een praktische makkelijk te onderhouden wandafwerking waar bacteriën en schimmels zich moeilijk aan kunnen hechten. Het is niet alleen een uiterst hygiënische afwerking van uw badkamer, maar met Beton Ciré badkamer creëert u ook meer rust en ruimte door de afwezigheid van naden/voegen.

Beton ciré laten aanbrengen is in elke badkamer mogelijk door stucadoors bedrijf den haag, in de meeste gevallen is het niet eens nodig om het tegelwerk eerst te verwijderen.

Voor Beton Ciré werken wij o.a. met Stone Age en Boncreations en het is leverbaar in elke denkbare kleur.

Bent u op zoek naar een stukadoor delft of den haag en omgeving en bent u benieuwd naar het werk dat wij met Beton Ciré Den Haag e.o. hebben gerealiseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Voor:
Beton Ciré badkamer en keuken
Na:
Beton Ciré badkamer en keuken