Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp

Wij werken ook als schilder naast de stukadoor werkzaamheden

Wij werken ook als schilder naast de stukadoor werkzaamheden

dinsdag 24 januari 2023


Een schilder en stukadoor in één

Een woning kan een compleet nieuwe look krijgen nadat deze door een professionele stukadoor is gestukt. Een simpele ingreep waarmee u het gevoel kan krijgen weer in een nieuw huis te wonen.  Nadat uw woning gladgestreken is door Stukadoor Den Haag, wenst u misschien ook een nieuwe kleur voor uw woonkamer, slaapkamer of een andere ruimte. Hiervoor hoeft u niet een ander bedrijf in te huren. Ook wij kunnen uw kamer van prachtige kleuren voorzien. We leggen het graag in dit blog aan u uit.

Een schilder en stukadoor. Hoe werkt dat?

Met latex spuiten kan men ‘airless’ verf aanbrengen op een ondergrond, en door de hoge druk ontstaat er nevel, waardoor de verf streep loos aangebracht kan worden. Bij ons als stukadoor en schilder uit Den Haag kunt u kiezen uit alle mogelijke RAL-kleuren. Bijna elke verf kan hiermee gebruikt worden in onze latex spuit. We moeten hierbij wel letten op de dikte van de verf. Wanneer de verf te dik is kan het apparaat ontstoppen, het minuscule gaatje is hier niet voor gemaakt. 

Als schilder en stukadoor willen wij u graag ook adviseren over de mogelijkheden voor het airless verven. Het best mogelijke resultaat kan behaald worden op een gladde en strakke ondergrond, een gestucte muur of een gestukt plafond is hier een ideaal voorbeeld van. Als wij dit vooraf bij u hebben gedaan, kunnen wij u een prachtig resultaat garanderen. 

Waarom kiezen voor Stukadoor Den Haag?

Wij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten stucwerk én in airless latex spuiten. Hierbij is het voordeel voor u, dat u gedurende het project een bekend gezicht over de vloer heeft lopen. Wij kunnen natuurlijk naast het stucwerk ook het verven uit handen nemen. 

Daarnaast zijn wij bij Stukadoor gepassioneerde vaklui, die u graag adviseren om het best mogelijke resultaat te kunnen boeken.

Terug naar overzicht