Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp
Een stucadoor in Wassenaar met de beste kwaliteiten in huis halen?

Een stucadoor in Wassenaar met de beste kwaliteiten in huis halen?

Zoekt u voor uw verbouwing een stucadoor uit Wassenaar en omgeving, dan helpen de specialisten van Stukadoor Den Haag u graag verder.

Bent u op zoek naar een stucadoor uit Wassenaar en omgeving?

U bent uw woning, kantoor of bedrijfspand aan het verbouwen, en bent inmiddels zo ver gevorderd dat het afwerken kan beginnen. Hiervoor bent u op zoek naar een stucadoor uit Wassenaar en omgeving. Stukadoor Den Haag wilt u hier graag verder bij helpen. Wilt u normaal stucwerk, spachtelputz, gipsornamenten, latex spuiten of stucco? Het kan allemaal bij ons. Wat dat precies is leggen we hieronder verder aan u uit. 

Wat voor diensten levert Stukadoor Den Haag precies?

Stucen

Stucen komt neer op het glad maken van een ondergrond met materiaal op basis van gips of cement. Hierbij wordt cement vaak toegepast in ruimtes waar vocht een probleem kan worden, zoals een zwembad of een badkamer. Waarbij gips vaak wordt gebruikt in de overige ruimtes waar vocht geen probleem zal zijn. Stucen is erg zwaar werk en vereist ervaring en kennis om dit zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. We raden het ook af om stucwerk zelf op te pakken. Zoekt u een stukadoor uit Wassenaar en omgeving dan kunt u ons bellen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn te bereiken op: 06 280 496 62.

Spachtelputz

Spachtelputz is net even anders dan normaal stucwerk, in het materiaal zit namelijk een korrel verwerkt van 0,5 tot 4 mm in diameter en wordt ook wel sierpleister genoemd. Deze korrels worden egaal verspreidt over de ondergrond waardoor er rust in de ruimte ontstaat waar het in wordt toegepast. Tijdens het toepassen van Spachtelputz kunt u kiezen uit diverse kleuren. Mocht u deze kleur na een tijdje beu zijn, kunt u de ondergrond simpelweg over verven met elk type van latexverf. 

Gipsornamenten

Wenst u naast het normale stucwerk dat een plafond of meerdere plafonds van een ornament worden voorzien, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij kunnen ornamenten in allerlei stijlen aanbrengen, klassiek, modern, strak, of sierlijk. Voor voorbeelden verwijzen wij u graag naar ons portfolio.

Latex spuiten

Verven, maar zonder dat er een kwast of roller aan te pas komt. Dit kan met airless spuitapparatuur. Door de hoge druk van het apparaat ontstaat er een nevel van verf dat op allerlei ondergronden toegepast kan worden. Dit maakt het werken sneller, efficiënter en tevens mooier. Er zijn namelijk geen strepen of strookrichtingen zichtbaar door deze techniek. Het werk komt helemaal mooi tot haar recht op strakke ondergronden, zoals een gestucte muur. 

Stucco

Wilt u een marmeren look in uw huis creëren zonder dat u daadwerkelijk marmer hoeft aan te schaffen. Dan is stucco een goed alternatief. Stucco is een decoratieve manier van stuccen, het materiaal heeft een marmeren look, het is glad en beschikbaar in diverse kleuren. Vraag ons als stucadoors bedrijf naar de mogelijkheden! 

Zoekt u een stucadoor in Wassenaar en omgeving, stuur ons dan gerust een berichtje of bel ons op: 06 280 496 62.

Offerte aanvragen

Voor:
Een stucadoor in Wassenaar met de beste kwaliteiten in huis halen?
Na:
Een stucadoor in Wassenaar met de beste kwaliteiten in huis halen?