Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp
Op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer?

Op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer?

Zoekt u voor uw verbouwing een stukadoor uit Zoetermeer en omgeving, dan helpen onze specialisten u graag verder.

Stukadoor in Zoetermeer en omgeving

Bent u bezig met de verbouwing van uw huis en bent u op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer om de muren mooi af te werken of andere werkzaamheden? Dan kunnen wij u erbij helpen. Graag zelfs! Wij zijn gespecialiseerd in latex spuiten, spachtelputz, stucen, gipsornamenten en stucco. Hier onder vertellen we u in het kort wat dit precies inhoudt en hoe u bij ons als stukadoor in Zoetermeer een offerte kunt aanvragen.

Wat bieden wij?

Latex spuiten

Latex spuiten is in essentie het verven van muren of ondergronden. Het verschil met normaal verven met kwasten en rollers zit echter in de techniek. Zo wordt er in dit geval gebruik gemaakt van airless spuitapparatuur, waar de hoge druk voor een nevel van verf zorgt en de laag mooi over de ondergrond weet te verdelen. Deze techniek zorgt voor snelheid en efficiëntie en is in het bijzonder mooi op gestucte ondergronden, door de egale onderlaag. Zoekt u een stukadoor in Zoetermeer en omgeving die beide kan doen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Spachtelputz 

Als stukadoor in Zoetermeer zijn wij ook gespecialeerd in Spachelputz pleisterwerk. Spachtelputz is een sierpleister of stucwerk met een structuur, in het middel kunnen namelijk korrels worden verwerkt van 0,5 tot 4mm groot. Door de regelmatige korrelstructuur, dat in spachtelputz verwerkt is, creëert u een rustige ruimte. De muur dat van stucwerk is voorzien kunt u door ons daarnaast van elk gewenste kleur laten voorzien. Wanneer u na een tijdje op deze kleur bent uitgekeken kunt u de muur over verven met elke type latexverf. Wilt u graag van advies worden voorzien door stukadoors uit Zoetermeer en omgeving dan kunt u ons een berichtje sturen. We staan u graag te woord. 

Stucen

Stucen komt neer op het vlak maken van een ondergrond in en om uw woning. Het stucwerk wordt vaak gedaan op basis van gips, maar dit kan echter ook met cement. Cement wordt vaak toegepast in ruimtes waar vocht een grote rol speelt, zoals een badkamer of in de buurt van een zwembad. Als stukadoor in Zoetermeer raden wij het af om stucwerk zelf te doen, het werk vereist namelijk een groot deel aan ervaring om alles zo glad mogelijk te krijgen. Daarnaast is het werk enorm zwaar, zeker als de juiste technieken niet worden toegepast. Wij hebben al jaren ervaring in dit werk en helpen u graag verder bij het verwezenlijken van uw droomhuis. Zoekt u nog stukadoors in Zoetermeer en omgeving dan kunt u ons altijd een bericht sturen.

Gipsornamenten

Zoekt u stukadoors in Zoetermeer en omgeving die uw woonkamer of een andere ruimte naar een hoger niveau kunnen tillen door het maken van een prachtig ornament? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in allerlei stijlen: strak, klassiek, modern of sierlijk een ornament in uw woning verwezenlijken.  

Stucco

Dit is een decoratieve vorm van stucwerk met een marmeren look voor een zachte en sfeervolle afwerking van het eindproduct. Het heeft de uitstraling van marmer, het is glad en is beschikbaar in diverse kleuren. Vraag ons naar meer informatie. 

Een stukadoor in Zoetermeer en omgeving gezocht? Vraag bij ons een offerte aan! Zoekt u toch graag even verder naar andere stucadoors uit Zoetermeer? Ook goed!

Offerte aanvragen

Voor:
Op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer?
Na:
Op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer?