Stel uw vraag: 06-28049662 WhatsApp

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor stukadoor werkzaamheden

Vrijblijvend een offerte aanvragen voor stukadoor werkzaamheden

woensdag 6 juli 2022


Waarom een offerte van stukadoor Den Haag persoonlijk is

Een offerte bij een stukadoor opvragen via hun website gebeurt met regelmaat. De stukadoor berekent de prijs per vierkante meter waardoor u gelijk weet waar u aan toe bent. Maar hier kunnen heel wat fouten ontstaan. Wij hebben er juist voor gekozen om bij u langs te komen om een prijsopgave te doen.  

De nadelen van online contact 

Een stucadoor offerte online opvragen brengt een aantal nadelen met zich mee. Het kan bijvoorbeeld lastig zijn om de exacte vierkante meters door te geven. In het algemeen berekent een stucadoorsbedrijf een prijs per m2. Mocht u hier dus een fout in maken, dan kan het zijn dat het bedrijf verkeerde berekeningen maakt en zelf extra kosten maakt. Deze kosten worden vervolgens weer in rekening gebracht.  

Een stucadoor die een offerte online berekent en stuurt, voelt vaak onpersoonlijk aan. Voor uw gevoel krijgt u niet echt de kans om het bedrijf te leren kennen, wat de kans op misvattingen verhoogt. Daarnaast heeft u misschien ook geen helder beeld bij wat de stukadoor precies van plan is en wat hij/zij gaat doen. Al met al geen fijne start van een samenwerking. 

Om een zo accuraat mogelijke prijs aan u voor te stellen, worden er lange formulieren online gebruikt. Naast dat u wellicht geen zin heeft om dit formulier in te vullen, kan deze tijd in onze ogen veel beter in gevuld worden. Deze tijd gebruiken wij bijvoorbeeld om u beter te leren kennen, zodat wij het project zo goed mogelijk kunnen uitvoeren om alles aan uw wensen te voldoen. 

Hoe het in onze ogen wel moet 

Om al deze fouten te voorkomen, onderscheiden wij ons door persoonlijk bij u langs te komen. We bekijken met u samen de mogelijkheden en maken een offerte op maat. Omdat wij langskomen, kunnen we precies zien wat u nodig heeft en komt u dus niet voor onaangename verassingen te staan. Een standaard stukadoor prijs per vierkante meter is dus verleden tijd. 

Neem contact met ons op 

Benieuwd naar de persoonlijke ervaring die wij als bedrijf u kunnen bieden? Neem contact met ons op en dan komen wij graag langs voor een persoonlijke prijsopgave. 

Terug naar overzicht